Uppsala-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Uppsala

54 m2 lägenhet i Uppsala att hyra

Uppsala - 2rok - tillsv - 14.720kr/mån

Här erbjuds en luftig och ljus bostad högt belägen på våning fyra med modern karaktär och med stor balkong i bästa sydvästläge in mot föreningens trevliga gård. Här bor du utmärkt centralt men samtidigt med ett lugnt läge.

Bostaden är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och levererar en härlig rymd. Genomgående fräsch lägenhet med parkettgolv och ljusa ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till lägenhetens balkong i bästa solläge!

Unikt för denna lägeneht är att den har en flyttbar vägg i vardagsrummet som idag används för att möjliggöra hemmakontor samtidigt som du slipper avvika ett helt rum för detta. Väggen syns på bilderna och ingår i bostaden i hyran vilket även köksön med tillhörande barstolar gör. Tillsammans med lägenheten kommer även parkering där det finns möjlighet att ladda elbil.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kungsängen är ett populärt område med bara några få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i närområdet finns flera bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet...