Uppsala-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Uppsala

35 m2 lägenhet i Uppsala att hyra

Länna - 1rok - tillsv - 5.750kr/mån

Vi har en rymlig 1:a på andra våningen i ett stort trevligt hus ledig omgående.
Huset finns i Länna ca 2 mil öster om Uppsala (väg 282 mot Almunge) men med goda bussförbindelser, varje halvtimme till centrum. Bussen tar ca 25 minuter. Busshållplats ca 3 minuter från huset. Men det finns fri parkering inne på gården om du har egen bil.
Lägenheten har egen ingång från gemensamt trapphus, eget kök, duschrum med tvättmaskin och separat toa, totalt ca 35 kvm. Allt i gott skick delvis renoverat förra året. Den är ledig från och med 1 juni eventuellt tidigare.
Hyran är 5000kr/månad och då ingår allt, också bredband via fiber.

Lägenheten är fullt möblerad (går dock att komplettera med egna möbler) och väldigt bra ljudisolerad. Den är belägen på andra våningen där det också finns en annan lägenhet. Vi bor själva på nedre våningen.
Länna är ett lugnt och trivsamt område, nära till badplats, skogar och strövområden. Det finns en bensinmack med livsmedelsförsäljning men i Almunge bara 6 km bort finns Ica och Coop eller så handlar man på Maxi, Lidl och Coop m fl som ligger på vår sida av stan när man är på väg hit antingen med buss eller egen bil.