Uppsala-studentbostad.se

Hitta studentbostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Uppsala

60 m2 lägenhet i Uppsala att hyra

Uppsala - 2rok - 12mån - 9.425kr/mån

For English see below

Välkommen till denna trevliga och rymliga tvårummare på 60 kvm med en nybyggd altan (2022) på bottenvåningen i Norra Kvarngärdet.

Lägenheten har genomgått renoveringar mellan 2016 och 2019 och erbjuder nu ett modernt kök med vita skåpluckor, svarta bänkskivor och förberedelse för diskmaskin. Badrummet är generöst tilltaget, helkaklat och utrustat med en dusch samt möjlighet för tvättmaskin. Alla rum har vackra trägolv och ljusa väggar. Förvaringsutrymmet är gott både i själva lägenheten och i det rymliga förrådet precis utanför dörren, beläget i trappuppgången.

Denna lägenhet är fylld av naturligt ljus, och altanen erbjuder sol från morgon till sen eftermiddag.

Lägenheten hyrs ut möblerad, men notera att det inte kommer vara exakt de möbler som syns på bilderna, tex sängen och soffan. Värme och kallvatten ingår i hyran, medan kostnad för varmvatten tillkommer.

Stena Fastigheter är din hyresvärd, och alla serviceärenden samt bokning av tvättstuga kan enkelt hanteras via deras hemsida. Parkering finns tillgänglig antingen på gatan eller i ett garage med laddstolpe, beläget endast 200 meter bort. Det finns alltid tillgängliga parkeringsplatser på gatan, även under sena kvällar.

Norra Kvarngärdet är en blandning av gammalt och nytt och erbjuder en attraktiv livsmiljö. Här bor du mitt i ett etablerat och trivsamt grannskap med vackra gårdar, grönområden och lekplatser. Norra Kvarngärd...